Co jíme

Co jíme

Mrkvový karbanátekPokud odšťavňujete mrkev, zbyde vám spousta mrkvové sušiny. Tato hmota obsahuje velké množství vlákniny a je to i zajímavý zdroj minerálů. Tuto cennou surovinu nemusíte vyhazovat, ale můžete ji využít. Jednou z možností využití je právě výroba mrkvového karbanátku. 

Číst dál...

houba reishi a vitamin BZimní zkouškové období je postrachem naprosté většiny vysokoškolských studentů. Mezi sešity a stohy poznámek se tak v lednu a únoru obvykle začínají na stolech objevovat šálky kávy, plechovky od energetických nápojů nebo tabulky čokolád. Po skončení zkoušek má pak řada studentů potíže se spánkem, koncentrací, žaludkem či tělesnou hmotností. V tomto článku proto poradíme, co skutečně pomůže zlepšit paměť, bdělost a soustředění, aniž by se to negativně odrazilo na stavu organismu.

Číst dál...