Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.zstyl.cz/www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Metallica koncertovala mezi ledovci - ZSTYL.CZ

Metallica koncertovala mezi ledovci

Metalica
Metallica koncertovala mezi ledovci

Z teplé Kalifornie zamířila legendární kapela Metallica do nejmrazivějších míst na Zemi. Na jedné z antarktických základen odehrála svůj velmi netradiční koncert. 

Americká metalová kapela Metallica vyrazila s celou aparaturou do míst, kde panují největší mrazy na naší planetě - na Antarktidu. Vystoupení s názvem „Freeze ´Em All“ („Zmrazte je všechny“) se uskutečnilo v neděli 8. prosince 2013 na argentinské základně Carlini pod malou kopulí ve tvaru iglú. Velkou část z celkem sto dvaceti posluchačů tvořila směsice vědeckých pracovníků z různých koutů světa a několik vítězů soutěže pořádané společností Coca-Cola v Latinské Americe.

Asi si říkáte, že z metalového nářezu, který kapela v těchto místech rozpoutala, musely doslova tát ledy. Pravdou sice je, že všichni zúčastnění kromě hudebníků samotných, postupně odkládali svršky, ale křehká antarktická příroda zůstala nedotčená. Kapela totiž odehrála koncert bez použití zesilovačů a posluchačům dopřála čistý zvuk pouze prostřednictvím sluchátek.

Metallica

"Energie v té malé kopuli byla úžasná. Slova nedokážou popsat, jak jsme byli všichni šťastní," řekla kapela o hodinovém vystoupení, během něhož zaznělo deset skladeb, včetně takových hitů jako "Nothing Else Matters" nebo "One". 

 

 

Zdroj: musicserver.cz, stereogum.cz