Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.zstyl.cz/www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Brzobohatý si střílel z diváků, Šoralová ponocovala s dcerou - ZSTYL.CZ

Brzobohatý si střílel z diváků, Šoralová ponocovala s dcerou

Brzobohatý - Mauglí
Brzobohatý si střílel z diváků, Šoralová ponocovala s dcerou

Kulatá 60. repríza muzikálu Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Mauglí se v Divadle Kalich stala dějištěm slavnostního křtu CD s hudbou z představení.

Na roli kmotra byl osloven muzikant, herec Ondřej Brzobohatý, a to nikoli náhodou. Muzikál totiž začíná promluvou vypravěče, kterou načetl právě Ondřej. To z něj dělá rekordmana v hereckém týmu Mauglího: jeho výkon tak nechyběl na žádné z odehraných repríz, byť pouštěný ze záznamu. U příležitosti křtu Brzobohatý odvyprávěl svůj text poprvé živě na jevišti a překvapeným divákům suverénně tvrdil, že ho chodí osobně předčítat do zákulisí na každé představení.

Za skutečnost, že role vypravěče byla v muzikálu Mauglí svěřena právě Ondřeji Brzobohatému, může náhoda. „Jednou nám s Gábinou Ondra předváděl, jak umí napodobit charismatický hlas Dona LaFontaina. Když pak Gábinka napsala úvodní slova představení, napadlo ji, že je nemůže načíst nikdo jiný než český LaFontaine,“ směje se Ondřej Soukup. (Američan Don LaFontaine, přezdívaný Hlas Boží, namluvil tisíce upoutávek na hollywoodské filmy, jeho hluboký úchvatný hlas je dostatečně dobře známý i z českých kin.)

Ondřej Soukup

Slavnostní představení muzikálu Mauglí odehráli např. Jiří Korn, Lucia Šoralová, Richard Tesařík, Vladimír Marek, Petr Kolman, Brigita Cmuntová, Jiří Zonyga, Juraj Čiernik aj. 

Do společnosti „vyrazila“ i dvouletá dcera Lucie Šoralové a Ondřeje Soukupa Rebeka. „Na lidi je naštěstí zvyklá, na pozornost taky a do postýlky ji stejně dřív než pozdě večer nedostaneme,“ vysvětlovala Lucie, proč jí zase tak nevadilo, že jim nedopadlo hlídání a dcerku tak rodiče museli vzít s sebou do divadla. „Často se mnou jezdí i na koncerty, to pak vyrážíme jako taková malá karavana,“ doplnila zpěvačka a herečka.