Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.zstyl.cz/www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Samsung nabízí rychlejší a snadnější úklid s prémiovým bezsáčkovým vysavačem - ZSTYL.CZ

Samsung nabízí rychlejší a snadnější úklid s prémiovým bezsáčkovým vysavačem

vysavač
Samsung nabízí rychlejší a snadnější úklid s prémiovým bezsáčkovým vysavačem

Nový vysavač VC20F70 s revoluční konstrukcí je rychlý, stabilní, efektivní a s mnoha praktickými doplňky. Vysávání si tak můžete vždy rychle odškrtnout ze seznamu domácích prací.

Společnost Samsung Electronics Co. Ltd., představuje konstrukčně zcela nový vysavač bezsáčkového typu Samsung VC20F70. Díky mnoha inovacím se s ním při úklidu snadněji manipuluje, takže pohyb po bytě během vysávání je rychlejší a plynulejší. Nový vysavač Samsung VC20F70 nabízí spotřebitelům v jednom domácím spotřebiči kombinaci designu, výkonu a technických předností, s jakou se doposud nesetkali. 

Vysavač VC20F70 od společnosti Samsung byl navržen tak, aby jeho užití bylo co nejpohodlnější. Hlavní předností je konstrukční řešení Motion Sync Design, díky kterému je bezkonkurenčně nejpohyblivějším bezsáčkovým vysavačem na trhu. Společně s technologií CycloneForce Multi zaručuje vysavač VC20F70 vysoký sací výkon, který vydrží dlouhou dobu, a je tak zárukou maximální čistoty. 

„Podobně jako je tomu u všech domácích spotřebičů značky Samsung, i v tomto případě je naší největší prioritou přicházet s revolučními zlepšeními našich výrobků, která vyjdou vstříc životnímu stylu a potřebám našich spotřebitelů. Jelikož se životy našich zákazníků neustále vyvíjejí a mění, snažíme se přicházet na trh s takovými spotřebiči, jež se dokáží vyvíjet spolu s nimi. Jsme proto hrdi, že se nám tento cíl podařilo naplnit i v případě vysavače VC20F70, který udržuje bez problémů a námahy čistotu i v té nejvytíženější domácnosti," uvedl Boo-Keun Yoon, výkonný ředitel divize spotřební elektroniky společnosti Samsung Electronics. 

Kontrola je v rukou spotřebitelů

Díky novému řešení Motion Sync Design se tělo bezsáčkového vysavače VC20F70 otáčí nezávisle na kolečkách přístroje. Náhlé změny směru při vysávání okolo rohů nábytku či zdí jsou proto nyní snadnější a bezpečnější. Vysavač má navíc výhodněji položené těžiště, takže je lehce ovladatelný a můžete se s ním pohybovat po bytě rychle. Unikátní kolečka s vychýlenou osou, která směřují mírně od těla přístroje, poskytují vysavači stabilitu a zaručují, že se ani při rychlých pohybech nepřevrhne. S vysavačem Samsung VC20F70 se tak můžete bez problémů a téměř bez námahy pohybovat po koberci, plovoucích i dřevěných podlahách. 

Pohodlně na dosah

Vysavač Samsung VC20F70 nabízí komfortní příslušenství pro důkladné vysávání, které máte skutečně na dosah ruky – ovládání vysavače i další doplňky jsou zabudovány přímo do jeho rukojeti. Snadno můžete nastavit teleskopickou trubici, prachový kartáč nebo štěrbinovou hubici, díky kterým vysajete i v těžko dosažitelných místech, aniž byste museli složitě měnit nástavce. Ergonomická rukojeť se zabudovaným dálkovým ovládáním vám umožňuje přístroj pohodlně vypnout či zapnout a navolit nejvhodnější sací výkon. Ovládání máte vždy na dosah a můžete tak snadno měnit nastavení podle vašich momentálních potřeb. 

S novou dvoupolohovou sací hubicí Extreme Force Brush neunikne pozornosti vysavače Samsung VC20F70 ani zrnko prachu. Vylepšená přilnavost hubice rozděluje tlak na podlahový povrch rovnoměrně a skutečně výkonně vysává prach a částečky nečistot z vaší podlahy. Prachový senzor vysavače vám červeným světlem na rukojeti vysavače jednoduše oznámí, že detekoval zaprášené místo. Jakmile je dané místo naprosto čisté, objeví se zelené světlo indikující možnost přechodu na další místo, čímž se výrazně sníží celkový čas strávený úklidem.

 Vysoký sací výkon, který dlouho vydrží 

Revoluční technologie CycloneForce Multi bezsáčkového vysavače Samsung VC20F70 se vyznačuje unikátní vnitřní strukturou pro několikastupňového čištění nasávaného vzduchu. Výsledkem je zabránění ucpávání filtru a zajištění vysokého sacího výkonu po dlouhou dobu. 

První vnitřní komora vysavače vytváří silný cyklónový tah, který oddělí běžný prach a částice nečistoty. Silné odstředivé síly poté ve všech 14 vnitřních komorách oddělí i jemný prach a drobné částečky nečistot, takže filtrem před motorem už prochází pouze čistý vzduch. Vysavač Samsung VC20F70 navíc používá pěnový houbový filtr, který zachytí více prachu než běžný křížový pěnový filtr a který se dá snadno vyjmout a vyčistit. Stačí jej pouze občas vypláchnout, aby nedošlo k jeho ucpání. Tak dosáhnete při každém vysávání vysokého sacího výkonu.

Pomocí snadno vyjímatelné bezsáčkové nádoby na prach můžete všechnu nečistoty jednoduše vysypat do koše, aniž byste si zašpinili podlahu. Prachovou nádobu vyjmete snadno pomocí rukojeti a vyprázdníte ji stisknutím tlačítka.