Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/doc/www.zstyl.cz/www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Amulety nosí štěstí, jak ho přinesou i vám? - ZSTYL.CZ

Amulety nosí štěstí, jak ho přinesou i vám?

amulet
Amulety nosí štěstí, jak ho přinesou i vám?

K přivolání lásky, štěstí nebo na ochranu před zlými silami. Zároveň ale také designový prvek, který je oblíbený nejen mezi milovníky ezoteriky. Řeč je o amuletech, které mají svou symboliku a čím dál více pronikají do našich životů.

Co je to amulet?

Na Wikipedii se dozvíme, že amulet je předmět, který má svou mocí ochraňovat nositele před zlými silami. Používal se už ve staré Číně, Egyptě a své místo má i ve dvou nejvlivnějších náboženstvích – křesťanství a islámu. V dnešní době se dá za amulet nebo také talisman považovat cokoliv, co jeho majiteli přináší štěstí. Často si ho lidé připínají na nejrůznější předměty, například kabelky nebo jako přívěsek na klíče.

Jak vybrat ten správný?

Zatímco v dřívejších dobách měly amulety podobu velkých přívěsků, v dnešní době je můžete sehnat i v minimalistických variantách. Jejich důležitost si uvědomují přední výrobci šperků, například Swarovski, který mu věnoval celou kolekci Charms. Oblíbené jsou také sponové amulety. Všechny najdete v nabídce předního velkooobchodního dodavatel All4Silver.

Jak si amulet „přisvojit“?

Ihned po zakoupení musíte provést očistný rituál. Prvních 24 hodin po zakoupení noste amulet neustále u sebe. Občas jej vezměte do dlaně a předávejte mu svou energii. Během této očisty nesmí přijít do kontaktu s nikým jiným než s vámi. Po 24 hodinách do amuletu vyryjte svou značku a vyslovte přitom přání, s kterým vám má pomoci. Na závěr na něj z obou stran foukněte a rituál je u konce.

Pozor, ať vám neuškodí

Amulet přináší při správném zacházení štěstí. Jenže pokud porušíte základní pravidla, může se z něj naopak stát nástroj k přivolání smůly. Aby vám sloužil co nejlépe, nesmíte jej sdílet s dalšími osobami. Neměli by ho vidět, ale hlavně se ho vůbec dotýkat. Naopak vy byste s ním měli být v úzkém kontaktu a čas od času jej brát do dlaní.

www.all4silver.com | velkoobchod se šperky